Wat goed is om te weten

Voordat je begint met inpakken

Wildlife

Local Pubs

Places to Eat

Local Area Gallery

Check Availability

Wildlife

Local Pubs

Places to Eat

Check Availability

In de huisjes

Slaapkamers, Badkamers en Keuken

In de huisjes zijn de bedden opgemaakt, zijn handdoeken aanwezig en in de badkamer en toilet(ten) vind je zeep en toiletrol. De uitrusting in de keuken is inclusief peper en zout, alle schoonmaakmiddelen, theedoeken, keukenrol en vuilniszak(ken). Er is ook een klein welkompakket met koffie, thee en suiker.

In de huisjes

Verzorging

Er is een haardroger in je huisje, en er is een gezamelijke faciliteit met daarin een wasmachine en droger (wasmiddel is beschikbaar, kosteloos). In deze ruimte vind je oon een strijkplan en ijzer. De ruimte is 24/7 open.

In de huisjes

Baby & Peuterspullen

We hebben de volgende baby en peuterspullen beschikbaar (kosteloos): ledikantjes, kinderstoelen, verschoningsmat, flesverwarmers, babyfoon. In elk huisje is een haardroger. We hebben ook een hele verzameling aan buitenspeelgoed zoals trekkers, stepjes en fietsen.

Ter plaatse

Ottery St Mary

In Ottery St. Mary hebben we gelukkig nog steeds een bakker, slager, groetenboer en delicatessen. En een supermarkt. Op 5 minuten lopen vind je Coldharbour Farm Shop en Field Kitchen (een restaurant).

Ten Slotte

Verwen jezelf

Geen zin om zelf te koken? Verwen jezelf dan met een chef die of een heerlijke maaltijd komt afgeven, of in je eigen keuken voor jullie kookt this page. We kunnen ook een 'breakfast hamper' verzorgen, vol met heerlijke, plaatstelijke en in enkele gevallen door ons zelf geproduceerd eten en drinken.