Welkom bij Mazzard Farm!

Prachtige vakantiehuisjes in het mooie Devon

Things to do

Gallery

Facilities

Availability

Finding Us

Things to do

Gallery

Facilities

Availability

Vierpersoonshuisje met ruimte voor extra ledikant

Medlar Cottage

Medlar Cottage is een mooi, ruime en comfortabel huisje. Het huisje is open-plan, met half-open keuken (met afwasmachine), eethoek en woonkamer. D.m.v. twee grote openslaande glazen deuren heb je direct toegang tot de mooie binnenplaats.

Vierpersoonshuisje met ruimte voor extra ledikant

Pippin Cottage

Pippin Cottage is een mooi, ruime en comfortabel huisje. Het huisje is open-plan, met half-open keuken (met afwasmachine), eethoek en woonkamer. D.m.v. twee grote openslaande glazen deuren heb je direct toegang tot de mooie binnenplaats.

Zespersoonshuisje met ruimte voor een extra ledikant

Quarenden Cottage

Quarenden Cottage is ons grootste huisje, met een ruime woon/eetkamer, plus een open keuken voorzien van alle gemak (incl. afwasmachine) op de benedenverdieping. Boven hebben we drie slaapkamers: een kingsize, eentje met twee eenpersoonsbedden en een met een stapelbed. Quarenden Cottage heeft twee badkamers.

Vijfslaapkamerhuisje met ruimte voor twee extra ledikantjes

Quarenden & Damson samengevoegd

Quarenden en Damson Cottages kunnen worden samengevoegd tot een zeer ruime huisje voor 10 personen. Dit is mogelijk dankzij een brede deur op de begane grond waardoor een verbinding ontstaat tussen beide huisjes. Hierdoor ontstaat een huis met 5 slaapkamers en 3 badkamers (let wel: de twee bovenverdiepingen blijven ook in de geschakelde situatie apart, wat een optimale privacy garandeert).

Eenslaapkamerhuisje met ruimte voor extra bed en ledikant

Bramley Cottage

Bramley Cottage is een prachtig eenslaapkamerhuisje, verbonden aan ons woonhuis. Beneden tref je een zeer ruime woon en eetkamer, en aparte keuken, met een grote slaapkamer en badkamer op de bovenverdieping. Twee grote tuindeuren verbinden de woonkamer met een besloten (prive) patio.

Tweeslaapkamer huisje met ruimte voor extra ledikant

Damson Cottage

Damson Cottage biedt een open woon/eetkamer en keuken op de begane grond, en twee slaapkamers en een badkamer boven. Het is een knus huisje met houten vloer beneden, en uitzicht over onze boomgaard.

Tweeslaapkamer huisje

Russet Cottage

Russet Cottage biedt een open woon/eetkamer en keuken op de begane grond, en twee slaapkamers en een badkamer boven. Het is een knus huisje met houten vloer beneden, en uitzicht over onze binnenplaats.

Kom met een groep!

Groepsverblijf

Mazzard Farm is perfect voor groepen. De geschakelde huisjes (Quarenden & Damson) hebben ruimte voor 10 (+ ledikantjes indien gewenst), en door bijvoorbeeld naastgelegen Russet toe te voegen creeer je ruimte voor 14. Of ga voor 'exclusive use' en boek alle huisjes (capaciteit: 24 + ledikantjes).

We can (help) organise lots of activities, a personal chef, pampering; just ask!