Zoveel te doen!

Faciliteiten op Mazzard Farm

Pamper Yourself

Wildlife

Grounds Gallery

Family Breaks

Check Availability

Wellness

Duurzaamheid

Foto's van het terrein

Beschikbaarheid

7 hectare ruimte

Buiten!

Mazzard Farm gasten hebben maar liefst 7 hectare grond om te ontdekken: tuinen, boomgaard, speelvelden, bos en paardenvelden. Als de zon schijnt heb je keuze uit meerder BBQ opties, er staat een Tipi en fire pit in het bos, en er zijn meerdere mooie plekjes om te genieten van een goed glas wijn etc. Onze binnenplaats is een perfecte plek om te relaxen met een kop koffie en een goed boek, of 'bij te komen' van een actieve dag uit!

Twee aparte gelegenheden

Speelvelden

We hebben twee aparte speelvelden; een kleine met een trampoline en een peuterschommel, op de grotere vind je onder meer een voetbalveld, piratenkasteel, schommels en glijbanen. We hebben ook een hele voorraad aan fietsjes, steppen, een tractor, etc.

Zeg hallo tegen de beesten

De dieren

De dieren vormen een belangrijk onderdeel van de familie op Mazzard Farm. Zeg hallo tegen onze Pygmy Geitjes, de kippen en eenden, en de varkens. Je vind ze naast het grote speelterrein.

Relax!

Op Mazzard Farm hebben we onze eigen 'Therapist' beschikbaar voor een hele serie aan wellness behandelingen: voet, gezicht, hoofd en 'total body' massages horen tot de mogelijkheden. Check de link voor meer informatie

Extra assistentie

'Going the extra mile'

We willen dat je tijd op Mazzard Farm echt speciaal is. Eentje die je je nog jaren zult herinneren. Dus zijn we altijd beschikbaar als je vragen hebt of iets extras wenst. Een heerlijke ontbijt hamper vol met locale lekkernijen? Wellicht wil je hulp bij het boeken of bestellen van plaatselijke delicatesen en / of diensten? Kinderoppas? Wat het ook is, we assisteren met veel genoegen.