Wellness behandelingen in je eigen huisje

Wellness

Facilities

Pamper Breaks

Babymoon

Offers

Check Availability

Faciliteiten

Fotos

Onze tuinen

Beschikbaarheid

1 uur lange behandeling

Relfexology

Reflexology is een behandeling waarbij druk wordt uitgeoefend door de vingers te plaatsen op kleine 'reflexpunten' in en rond de voeten. Deze reflexpunten corresponderen met de organen, systemen en structuren in het lichaam. M.b.v. stimuleer je een balans in je lichaam doordat het uitoefenen van druk op de reflexpunten het lichaam stimuleert effectiever te werken. Dit doet het onder andere door het verbeteren van de circulatie, het wegwerken van toxins en het herstellen van de energiebalans.

1 uur behandeling

Volledige Lichaamsmassage

Een volledige lichaamsmassage, volledige aangepast aan jouw wensen, helpt met het reduceren van stress, spanning en vermoeidheid, en brengt een compleet gevoel van rust en voldoening. De massage kan rustgevend zijn of juist stimulerend en diep, afhankelijk van wat jij wenst.

45 minuten behandeling

Indiase Hoofdmassage

A hoofdmassage die diverse Anma technieken combineert – dit betekent massage en 'Acupressure' technieken. Deze concentrateren zich op specifieke acupressure zones. Het werkt specifiek em precies met de huidspieren en brengt balans. De voordelen zijn onder meer het verbeteren van de lymphatische circulatie, verwijderen en vernieuwen van huidcellen, het strakker worden van de huid en het ontspannen van de spieren.

30 minuten behandeling

Voet Spa

Geef je voeten de rust die ze verdienen, door ze te verwennen in een stimulerende voet spa. De olien die aan het warme water worden toegevoegd stimuleren de bloedcirculatie en reduceren daarmee eventuele spanning in het lichaam op naturlijke wijze. Behalve het verbeteren van de (bloed)circulatie in de benen stimuleert het ook de lymphatische afvoer, vebetert de slaap, en reduceert spanning.

Het is ook een uitstekend natuurlijk 'medicijn' tegen hoofdpijn.