eenslaapkamerhuisje met ruimte voor bijzetbedden en ledikant

Bramley Cottage

1 x King Size Bedroom

2 x single beds

View Cottages

Check Availability

Ask a question

1 x King Size Slaapkamer

2 x eenpersoonsbedden (bijzet)

Bekijk de huisjes

Beschikbaarheid

1 zeer ruime kamer

De slaapkamer

Bramley Cottage biedt een zeer ruime slaapkamer op de bovenste verdieping en naast het kingsize bed is er voldoende ruimte voor een of twee extra (jonge) gasten. Extra bedden en ledikant(jes) zijn gratis beschikbaar.

Open plan living

Woon en eetkamer

Beneden vind je een ruime woon en eetkamer met houten vloer. De keuken is voorzien van alle gemakken, inclusief koelkast, met vriesvak, kookplaat en oven, wasmachine, magnetron, toaster en waterkoker. Vloerbedekking in de slaapkamer is tapijt, en er is centrale verwarming in het hele huisje.

Goed voorzien

Wat biedt het huisje?

In dit huisje tref je een flatscreen TV en DVD speler aan, plus een HiFi set. Er is gratis WiFi. Op de bovenverdieping is een badkamer met een bad en en 'rainfall shower', wastafel en toilet.

Deze niet voor jou?

Bekijk een ander Mazzard Farm huisje

from $0 per nacht

Damson Cottage

Damson Cottage (sleeps 4 + space for additional cot) offers a pretty kitchen and living/dining area on the lower level and two bedrooms and bathroom on the upper level.

from $0 per nacht

Medlar Cottage

Medlar cottage backs on to our lovely orchard, offering countless options for play and relaxation. The cottage has a stylish open-aspect kitchen with dishwasher, dining area and living area.